Service

Wie een RAT ROD E-BIKE least heeft hier geen omkijken naar. Wij bieden uitgebreide onderhoudspakketten aan, waardoor niemand zich zorgen hoeft te maken dat hij of zij zonder bike komt te zitten. Of het nu gaat om standaard onderhoud, reparaties, pech onderweg, verzekeringen of allerlei speciale RRE-voordelen en extra's. Zo onderhouden
we, mits mogelijk, de bikes ook bij u op locatie. Dit kan worden uitgevoerd door onze ervaren servicemedewerkers die allemaal zijn getraind intern.

Milieuzones en zero emissiezones

Mooi bedrijf heeft u, maar is er al nagedacht over het bezorgen voor de toekomst? Elektrisch rijden kunnen wij straks een oplossing voor bieden met een e cargo BT3. De overheid en bedrijfsleven maken zich samen sterk voor duurzame oplossingen die de luchtkwaliteit en de
bereikbaarheid van de grote gemeentes in de binnenstad verbeteren. Dat doen we aan de hand van vier pijlers: schone techniek, slimme logistiek, goed geregeld, goed gedrag

Wij helpen u bij de transitie van de huidige vervuilende transporten naar schoon elektrisch transport. Mede door invoering van milieuzones en zero emissie zones in steden zullen ondernemers verplicht worden tot alternatieven voor huidige wijze van bevoorrading. Elektrische voertuigen gaan hierin een centrale plaats innemen. Wat betekent dit voor uw dagelijkse werkzaamheden en welke stappen moeten er genomen worden?

Leasen

U of uw bedrijf sluit bij RRE een full operational lease contract af. Zorgeloos uw RAT ROD E-BIKE zonder zorgen over onderhoud of het overdragen van sleutels. Wij doen de rest!

Verzekeringen

Alle bikes kunnen via RRE verzekerd worden en mogelijkheid met pechhulp erbij. Wie ergens staat en niet verder kan met de bike, wordt dan opgehaald en naar huis of werk gebracht. De bike wordt bij ons afgeleverd ter reparatie. Wij regelen dan zo snel mogelijk een leenbike.

RRE navigatie App

Iedereen die bij ons een fiets koopt of least, krijgt een app mee waarin wij de beste fietsroute van huis naar werk hebben gezet. Dus ook daar hoeven geen zorgen over te bestaan. Kia,

Bespaar op je zakelijke investeringen

Wil jij besparen als ondernemer en profiteren van belastingvoordelen in 2019? Lees dan snel verder! E-bikes aanschaffen en het grootste deel van de kosten al binnen het eerste fiscale jaar versneld afschrijven van de winst. Door gebruik te maken van de Kia, Mia en Vamil regelingen kun je tot maar liefst 40% van de aanschafwaarde via de belasting terugverdienen.

Kia, Mia & Vamil 2019

De Nederlandse staat geeft ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om belastingvoordelen te behalen door de aanschaf van milieuvriendelijke apparatuur en vervoersmiddelen. Hiervoor kun je als ondernemer gebruikmaken van de volgende regelingen:

  • Kleinschaligsheidinvesteringsaftrek (Kia);
  • Milieu-investeringsaftrek (MIA);
  • Regeling willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Belastingvoordeel

Voor de volledige berekening en meer informatie over het fiscale voordeel op een van onze producten neem contact met ons op.