BT4

BT4 E-scooter: 22 Eyecatchers

Een opvallende Europese klassieker, in de ontwapenende retrostijl van eind jaren 60, is de one and only e-scooter uit onze collectie. De nu al fameuze RAT ROD E-BIKE BT4 E-SCOOTER laat niet alleen ons designerhart sneller kloppen.

Want over aandacht hebben we niets te klagen als we op onze eersteling, de BT4 Grey Red Checher, door de stad zwieren. Van de BT4 zullen er maar 22 worden gebouwd, elk aangepast aan individuele wensen qua kleuren en aankleding. Val op zoals jij wilt opvallen!

In every inch adorable

BT4 staat voor Board Tracker Tour. Van de BT-serie is alleen de elektrische motor behouden en in een schitterend gerestaureerde scooter geplaatst. Het old school jasje is kwalitatief weer als nieuw en krijgt een verleidelijke uitstraling. Van rusty look tot metal flake red, maatwerk tot in de details.

We garanderen dat van de limted edition maar 22 unieke exemplaren worden uitgebracht. De BT4 heeft een actieradius van zo'n 100km, goed voor drie rondjes om Parijs. Maar je kunt er natuurlijk ook in je woning of showroom mee pronken.

Specificaties:

Aandrijving 1 x 1500 W
Batterijen Basis: 1 x 48V / 58 Ah / 100 km
Maximum snelheid 45 km/u
Hydro rem Voor en achter: 180mm remschijf
Handgas Aansturing van de motor
Velgenmaat 17" 6.5 cm
Bandenmaat 17" 6.5 cm
Verlichting Led
Handvaten en zadel van leer

Fully customizable

Schrijf je hier in voor deze limited edition

Vraag naar de mogelijkheden, prijs op aanvraag.

Red Flake
Red Flake
Grey Red Checker
Grey Red Checker
YellowBluePimp
YellowBluePimp
British Green
British Green
Glossy Black
Glossy Black