BT1

BT1: Talk of the town

Een stadsterras onder de parasols. Je hebt de looks om een entree te maken. Je kleding, je schoenen, je haar, je shades… zelfs je laptop onderstreept wie je bent. Stylish, karakteristiek en eigenwijs in smaak. Maar wat is jouw verhaal?

De RAT ROD E-BIKE BT1, daar kun je mee aankomen. Wow, kan je zo cool zijn als je e-bike? Ja, dat kan. Wimpel je de vragen af? Of onthul je iets over jouw unieke racenummer? Wandel je nonchalant weg van je designerbike naar je date? Of praat je honderduit over je passie, de oertijd van het board track racen of ga je lekker luchtfietsen over de toekomst? It’s up to you.

The future of vintage

BT1 staat voor Board Tracker One. Een e-bike voor de heb. Een rebelse vintage bike met een elektrische, future proof motor. Eigentijds én nostalgisch - gepatenteerd in 1895.

Een designers statement om van te smullen, met een vette knipoog naar the old days van brandstof, smeerolie, knetterende knalpijpen en houten, ovalen wedstrijdbanen.

In vijf jaar tijd ontwikkeld, met een bevlogen passie voor schoonheid en detail, millimeter voor millimeter. Van prototype tot wat het nu is: een heerlijk hebbeding, in een beperkte oplage, voor de happy few. Want de BT1 is playing hard to get.

Maar áls je hem kan krijgen, dan is hij ook totaal van jou: in jouw kleurenpatroon, met jouw unieke racenummer en jouw maximumsnelheid. Of passend bij je interieur thuis of als eyecatcher in je bedrijf.

Specificaties:

Aandrijving 1 x 1500 W
Batterijen Basis: 1 x 48V / 26 Ah / 75 km
Maximum snelheid 45 km/u
Hydro rem Voor: 180mm remschijf
Achter: 180mm remschijf
Handgas Aansturing van de motor
Velgenmaat 24"/26" 8 cm
Bandenmaat 24"/26" 8 cm
Voorvork Diverse keuze
Verlichting Led
Handvaten, zadel met vering van leer

De BT1  is te customizen naar eigen smaak. Vraag naar de mogelijkheden!

*Prijs op aanvraag

RAL 9005 MAT
RAL 2012 MAT
RAL 8014 MAT
RAL 6025 MAT